Sharon Walraven

Sharon Walraven is wereldtopper in het rolstoeltennis. Zij had een droom

GOUD IN BEIJNG

De uitdaging voor de Stichting Return was om deze droom te faciliteren wetende dat de communicatieve waarde van rolstoeltennisster Sharon Walraven beperkt was. De formule die de Stichting bedacht heeft creëerde waarde voor verschillende partijen door aan te sluiten bij hun eigen doelstellingen.

Het aangrijpende levensverhaal van Sharon sluit aan bij actuele thema’s in de maatschappij. De Stichting heeft Jan Rijpstra bereid gevonden dit verhaal te vertalen in een boek dat interessant is voor een brede doelgroep: “Terugslaan bij Tegenslag”. Het boek biedt de lezer persoonlijke inzichten die bijdragen aan het (her)vinden van intrinsieke motivatie na ingrijpende gebeurtenissen zowel privé als zakelijk.

www.sharonwalraven.nl