De documenten behorende bij de visumaanvrage voor Andre zijn binnen.
Als alles goed gaat, kan Andre in januari komen. Alle spullen voor de kleine Andre, de zoon van “Papa” Andre, liggen klaar. Warme kleertjes, schoenen, dekentje zijn in stelling gebracht met als doel om de kleine lekker warm de winter door te krijgen.
“Papa” Andre kan tijdens zijn korte verblijf weer eens een voedzame maaltijd nuttigen, naar de tandarts gaan en de huisarts bezoeken!

Omdat Andre en zijn vrouw zelf geen kinderen kunnen krijgen hebben ze hun zoon, Andre, geadopteerd uit een weeshuis. De omstandigheden in een Wit-Russisch weeshuis zijn niet te beschrijven! De omstandigheden in Wit-Rusland zijn wel te beschrijven maar benaderen het ontoelaatbare.

Er heerst momenteel een absurde inflatie. Eén voorbeeld: een pak koffie kost vandaag, omgerekend in onze valuta,  € 17,–. Ter vergelijking: Andre verdient amper  € 80,– per maand !!! Geld sturen heeft dus geen enkele zin.

De Stichting Return help deze Wit-Russische familie via haar netwerk. Door voedingssupplementen, kleren, ed. te organiseren.